Tel: 02 578 86 70
Fax: 02 578 86 71

VABILO LOKALNIM PRIDELOVALCEM IN PREDELOVALCEM ŽIVIL

Vrtec Lendava – Lendvai Óvoda si prizadeva vključiti v prehrano otrok čim več kakovostne, lokalno in sezonsko pridelane oz. predelane hrane.

VABIMO

Vse ponudnike lokalno pridelane in predelane hrane, da posredujejo svoje ponudbe.
Vabilo se nanaša na sledeča lokalno pridelana oz. predelana živila kot so:

xlsx12. Sklop-Keksi_osnovni.xlsx14.43 KB

xlsx15. Sklop-Testenine in jušne zakuhe.xlsx14.98 KB

xlsx22. Sklop-Med.xlsx14.94 KB

xlsx36. Sklop-Ekološka moka in mlevski izdelki.xlsx14.07 KB

xlsx38. Sklop-24 ur sveže sadje-plodovnice.xlsx13.88 KB

xlsx39. Sklop-jabolka in izdelki iz jabolk.xlsx14.77 KB

xlsx40. Sklop-Ekološka 24 ur sveža zelenjava.xlsx14.51 KB

xlsx41. Sklop-Ekološko 24 ur sveže sadje.xlsx13.73 KB

xlsx42. Sklop-Testenine in izdelki iz razlicnih mok.xlsx14 KB

xlsx44. Sklop-Pred-pripravljene gomolnice.xlsx13.78 KB

xlsx45. Sklop-Kaše.xlsx13.26 KB

ter na živila, ki so primerna za prehrano otrok s preobčutljivostnimi reakcijami in alergijami, in sicer:

xlsx43. Sklop-Prehranski izdelki za posebne diete.xlsx13.54 KB

xlsx37. Sklop-Dietna zamrznjena živila.xlsx15.96 KB

Vabilo k oddaji ponudb velja vse od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2018.

Sodelovanje se sklene na podlagi naročilnice ali pogodbe. Plačilo se izvede v roku 30 dni po prejemu računa.

Dobavitelj mora izvajati in izpolnjevati:
- higienske pogoje pridelave in predelave (dobra higienska praksa, dobra kmetijska praksa, HACCP sistem)
- tehnično sposobnost (dostava naročenega blaga na naslov vrtca).

Predložiti je potrebno:
- veljavne kopije certifikatov pri prvi dostavi (ekološka pridelava, itd.) ter
pdf- izjavo o izpolnjevanju higienskih zahtev in tehnične sposobnosti309.71 KB

Več o pogojih in zahtevah si lahko preberete pdftukaj626.9 KB.

Ponudbe lahko pošljete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Za popolno delovanje in lažjo uporabniško izkušnjo na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.